Ligging

Zo in het centrum van Rotterdam

Wonen in Fellowz is de combinatie van het stadse vertier binnen handbereik en vervolgens rustig thuiskomen. 

Benieuwd naar de ligging?
de locatie

De ligging

Wonen op de Fascinatio Boulevard

Op de fiets, met de shuttlebus of de watertaxi zit je zo in het bruisende centrum van Rotterdam. Hier gebeurt het en er is altijd wat te doen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

In de wijk zijn 3 basisscholen gevestigd: OBS De Wonderwind, r.k. De Vijfster en pcb De Ontmoeting. Daarnaast is er een Multi Functioneel Centrum (MFC), een ontmoetingscentrum en een gezondheidscentrum gevestigd.

De locatie

Dit wordt jouw droomplek!

Fellowz heeft twee verschillende typen appartementen. Beide zijn twee-kamerappartementen. De enige variatie is de grootte van de slaapkamer. Type A heeft 68 m2 woonoppervlakte en Type B heeft  74 m2 woonoppervlakte. De 20 appartementen zijn verspreid over vijf etages en zijn georiënteerd op alle vier de windstreken.

Bereikbaarheid

Zo op de snelweg richting Utrecht, Den Haag en Amsterdam

Fascinatio, de ovaalvormige nieuwste wijk in Capelle aan den IJssel, bestaat sinds 2001. De wijk ligt tussen de A16, de N210 (Abram van Rijckevorselweg) en de metrobaan tussen stations Capelse Brug en Kralingse Zoom. Naastgelegen Rotterdamse deelgemeenten zijn Prins Alexander en Kralingen Crooswijk. De Capelse wijken Rivium en ’s-Gravenland liggen op een steenworp afstand.

Gallery

Het leven in en om Fellowz